Samen met jullie gaan we opzoek naar wie jullie ECHT zijn geen fake lach, niet geposeerd, maar een reportage van echte momenten en echte emoties. 

Vaak beginnen we met de ietwat geposeerde foto’s, zo leren we elkaar een beetje kennen en oma vindt vaak de "ouderwetse" foto toch wel erg mooi op het dressoir. Die foto waar iedereen in de lens kijkt. 

Kinderen kunnen heerlijk onvoorspelbaar zijn, en zijn voor ons de uitdaging juist die herinnering vast te leggen die ze later als "gelukkige momenten" zullen terughalen. 

Bos en heide, aan het water, bij jullie op de boerderij of in de achtertuin,  allemaal prima lokaties voor mooie plaatjes… Neem een voetbal mee of iets anders wat leuk kan zijn! Laten we rennen door het zand! 🙂 In familiefotografie past alles. Een familieshoot duurt ongeveer een uur.

In dat uur volgen wij jullie, jullie mooie momenten en de sfeer, en leggen dat vast.
Dat jullie je op jullie gemak voelen is erg belangrijk, des te natuurlijker sta je op de foto. Een lach, een geintje, een beetje kattenkwaad maar boven alles: PLEZIER!

Zien jullie het zitten?

Jullie investering:

 € 135.00 tot en met vier personen. 

-Voor ieder extra familielid rekenen wij 10 euro extra.

-Op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 15 euro.

Dat is inclusief: 

-een uur fotograferen op lokatie (& het nabewerken van de foto’s).

-Iedereen krijgt een mooie portretfoto. 

En de mooiste foto’s komen jullie kant op via WeTransfer.

( Ongeveer 40 foto’s per shoot )

 
LET OP: Bij groepen van meer dan drie samengestelde families is het onmogelijk om alle drie de families apart te fotograferen in diverse opstellingen. 
Wel is het mogelijk om een uur extra te boeken, zodat we dit wel kunnen realiseren. Wij vragen hier voor jullie begrip.