Familiefotografie een tak van sport die we heel graag doen. 

 

In verband met drukte en onze vakantie is het niet eerder mogelijk dan vanaf oktober 2023 deze shoot weer te boeken. 

Vaak beginnen we met de ietwat geposeerde foto’s, zo leren we elkaar een beetje kennen en oma vindt vaak de "ouderwetse" foto toch wel erg mooi op het dressoir. Die foto waar iedereen in de lens kijkt. 
En daarna gaan we samen met jullie opzoek naar wie jullie ECHT zijn dus geen fake lach, niet geposeerd, maar een reportage van echte momenten en echte emoties. 
Kinderen kunnen heerlijk onvoorspelbaar zijn en zijn voor ons de uitdaging juist die herinnering vast te leggen die ze later als "gelukkige momenten" zullen terughalen. 
Bos en heide, aan het water, bij jullie op de boerderij of in de achtertuin,  allemaal prima locaties voor mooie plaatjes… Neem een voetbal mee of iets anders wat leuk kan zijn! Laten we rennen door het zand! In familiefotografie past alles. Een familieshoot duurt ongeveer drie kwartier tot een uur.
In die tijd volgen wij jullie, jullie mooie momenten en de sfeer  en leggen dat vast.
Dat jullie je op jullie gemak voelen is erg belangrijk, des te natuurlijker sta je op de foto. Een lach, een geintje, een beetje kattenkwaad, maar boven alles: PLEZIER!
Zien jullie het zitten?
  
Jullie investering:
Basispakket
 € 225.00 tot en met 6 personen. 
Dat is inclusief: 
-Circa 45 minuten fotograferen op locatie met twee gezellige en enthousiaste fotografen. En natuurlijk krijgen jullie van ons onze ervaring en creativiteit. Daarna worden jullie foto's door ons zorgvuldig uitgezocht  en nabewerkt, waarna wij jullie de gemaakte fantastische herinnering via-we transfer zullen toesturen.
-25 zorgvuldig nabewerkte foto's in HR.

-Als tastbare herinnering krijgen jullie een harmonicaboekje cadeau van ons.

Pluspakket

€ 325,00 tot en met 6 personen.
Dat is inclusief: 
-Circa een uur fotograferen op locatie met twee gezellige en enthousiaste fotografen. En natuurlijk krijgen jullie van ons onze ervaring en creativiteit. Daarna worden jullie foto's door ons zorgvuldig uitgezocht  en nabewerkt, waarna wij jullie de gemaakte fantastische herinnering via-we transfer zullen toesturen.
-Een luxe fotoalbum in linnen uitgevoerd 20x20cm. met 20 pagina's. Dit album wordt persoonlijk vervaardigd en geleverd via een professionele fotovakcentrale. Zo blijven de foto's niet alleeen op de computer staan, maar hebben jullie ook een prachtige tastbare herinnering in handen.
-Alle geschikte foto's die zorgvuldig zijn nabewerkt in HR (ca. 70 foto's)
Voor beide pakketten geldt:
-Op zon- en feestdagen hanteren wij een toeslag van € 30,-;
-Voor ieder extra persoon rekenen wij € 15,-;
-Het maximale aantal is 10 personen.
 
Het is natuurlijk mogelijk grotere groepen te fotograferen. Neem voor de mogelijkheden en prijzen gerust even contact met ons op.